Mondmaskers

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Mondmasker kopen bij Global-Care.be

Bij Global-Care.be kan u verschillende soorten mondmaskers en mondkapjes online kopen. Of het nu gaat over medische mondmaskers of civiele mondmaskers, Global Care heeft deze in voorraad. Global Care is importeur waardoor wij steeds de laagste prijzen kunnen aanbieden voor medische chirurgische maskers, civiele chirurgische mondmaksers,  FFP2 mondmaskers en FFP3 mondmaskers. Bent u zelfstandig en op zoek om online mondmaskers aan te kopen rechtstreeks bij de importeur? Dan kan u terecht bij Global-Care.be.

Chirurgisch mondmasker, FFP2 mondmasker kopen?

FFP staat voor Filtering Facepiece Particle. Ofwel, een gezichtsmaskers dat kleine deeltjes kan filteren. Er bestaan verschillende soorten, FFP1, FFP2 & FFP3. Voor meer gedetailleerde informatie kan u in onze Global Care blog verder lezen via deze link. Chirurgische mondmaskers of mondkapjes (type 1, type 2 en type 2R) zijn medische hulpmiddelen die je draagt tijdens het verzorgen en behandelen van uw patiënten of cliënten. Een chirurgisch mondneusmasker heeft als doel om uitgeademde lucht te filteren en de omgeving van de drager te beschermen tegen druppels die ontstaan bij niezen, hoesten en praten. Een chirurgisch mondmasker is dus niet geschikt als ademhalingsmasker. Meer info kan u vinden in de Global Care Blog. Weet u wel type mondmasker u wenst aan te kopen dan kan u dit online via deze webshop bestellen. 

Mondmaskers in verschillende kleuren

Bij Global Care vindt u hoogkwalitatieve wegwerpmaskers, chirurgische maskers en mondmaskers voor kinderen. Ook kan u online FFP2 en FFP3 maskers aankopen. Zoekt u mondmaskers voor in uw dokterspraktijk, voor aan te bieden in uw winkel of bent u thuisverpleger en wenst u kwalitatieve mondmaskers? Dan bent u bij Global-Care.be aan het juiste adres.

Medisch mondmasker kopen voor de zorg

Global Care is één van de grootste aanbieders van medische mondmaskers. Wij garanderen telkens de beste prijs voor de beste kwaliteit mondmaskers. Bent u thuisverpleger of zorginstelling en zoekt u naar beschermmiddelen? Neem dan zeker een kijkt bij Global-Care.be